top of page

Praktijk

Onze praktijk
Sinds 2006 zijn wij onder de naam Witteveen Gezond zelfstandig werkzaam als fysiotherapeut. Wij zijn Michiel en Karin Witteveen, beiden als fysiotherapeut opgeleid in Rotterdam. Wij zijn niet alleen levenspartners, maar bundelen ook onze krachten om onze cliënten zo goed mogelijke zorg te kunnen geven.

Onze belangstelling voor de diepere oorzaken van veel klachten, waarvoor cliënten een beroep op ons doen, heeft ons ertoe gebracht ons de afgelopen jaren ook te bekwamen als orthomoleculair therapeut. Dat maakt het mogelijk om, als daar aanleiding toe is en cliënten dat ook echt willen, onze behandeling breder te laten zijn dan enkel fysiotherapie.

Witteveen Gezond is gevestigd in de Oranje Nassaustraat in het centrum van Voorburg. Wij delen ons praktijkpand met een huisarts - dr. K. Claessen -, een ambulante GGZ-praktijk - Forum Psychologen en Orthopedagogen -, een praktijk voor diëtetiek - Prima Voeding en een personal trainer - FiTho. Samen vormen wij het gezondheidscentrum ON6.

 

Wat wij bieden
Je kunt bij ons terecht voor fysiotherapie met een verscheidenheid aan klachten, zoals sportblessures, houdings-en bewegingsproblemen, orthopedische problemen, stressklachten en verouderingsproblemen.

Daarnaast kun je voor orthomoleculaire therapie bij ons terecht met klachten, zoals stress of burn-out, problemen met de spijsvertering en de darmen, huidproblemen of algehele vermoeidheid. Of je hebt behoefte aan advies en begeleiding bij het verbeteren van leefwijze en gezondheid.

Fysiotherapie en orthomoleculaire therapie kunnen wij je ook in combinatie bieden. Het gaat dan bijvoorbeeld om hardnekkige klachten aan het bewegingsapparaat, die samenhangen met leefomstandigheden, leefwijze, eetgewoonten of lichamelijke problematiek. Blijvende verbetering is dan gediend met een bredere aanpak.

 

Onze visie
Wij willen het gezondheidsprobleem, waarvoor je een beroep op ons doet, zo effectief mogelijk oplossen.

Effectief betekent voor ons doelmatig (dus geen onnodige of onnodig lange behandelingen), doeltreffend (dus het probleem echt oplossen, ook als de oorzaak dieper ligt) en duurzaam (dus altijd streven naar een blijvend resultaat).

Wij vinden het belangrijk, dat je begrijpt wat de gezondheidsklacht inhoudt en waar die vandaan komt en wat je ook zelf kunt doen om die niet terug te krijgen.

 

Kwaliteit
Om conform onze visie je zo goed mogelijke zorg te kunnen bieden voldoen wij allereerst aan alle geldende eisen voor de beroepsuitoefening:

  • BIG-geregistreerd

  • Lid van het KNGF

  • Geregistreerd in het KRF NL

  • Lid van het MBOG

  • Geregistreerd bij het RBCZ

  • Geregistreerd BrainQ therapeut

  • Contracten met alle zorgverzekeraars

  • Kwaliteitsmetingen door qDNA

  • Om onze kennis op peil te houden en gestaag uit te breiden besteden wij veel tijd aan (bij)scholing en intervisie.

bottom of page